Autostickers – de beste manier voor reclame maken

Ben je recent begonnen als ZZP’er en wil je op een effectieve wijze klanten werven voor je onderneming? Dan zijn autostickers de ideale manier om hier vorm aan te geven. Als je een bedrijfsauto tot je beschikking moet je deze natuurlijk inzetten voor je doelgroep. Daarom is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met autostickers.

Hoe wil jij de autoreclame vormgeven?

Voordat je overhaast autostickers op je auto gaat plakken, is het belangrijk om vooraf een plan te maken. Stel jezelf de vraag wat je precies op je auto geplakt wilt hebben. Is het slechts een logo of wil je er bijvoorbeeld ook een slogan aan vastplakken?

Schrijf een aantal punten op die jou aanspreken of die je belangrijk vindt. Overweeg daarnaast ook om een logo designer of grafisch vormgever in te schakelen. Die kan jou bruikbare tips geven in wat je beter wel of niet kunt doen. Een spiegel is altijd handig bij het vormgeven van een advertentiecampagne op je auto.

Bruikbare tips voor het vormgeven van de autoreclame

Tenslotte kun je hier een aantal tips vinden die je helpen om de juiste keuzes te maken omtrent auto bestickering voor jouw bedrijf:

*Maak de autoreclame niet te schreeuwerig, dit is namelijk niet professioneel;
*Kies voor een pakkende slogan en herkenbaar logo;
*Ga niet zelf aan de slag, maar schakel bij het plakken een professional in;
*Durf je grenzen te verleggen!

Veel plezier tijdens de uitvoering en wie weet zie jij binnen een kort tijdsbestek je winst flink toenemen!

Have your say