De aankleding en invulling van de kofferbak

De kofferbak is een handige opbergmogelijkheid in de auto. Of je nu een grote of kleine kofferbak hebt, je kunt er altijd het nodige in kwijt. Hoe zorg je nu voor een goede aankleding van de kofferbak? Wat is daarvoor nodig en welke spullen mogen er zeker niet in de kofferbak ontbreken?

Boodschappen en bagage
De kofferbak wordt veel gebruikt om bagage en boodschappen in te laden. Het is belangrijk dat je dit zo efficiënt mogelijk doet. Om te voorkomen dat alles in de kofferbak rondslingert, kun je een paar kratten aanschaffen die je standaard in de kofferbak hebt liggen. Boodschappen en/of bagage inruimen, wordt zo een fluitje van een cent.

Om te voorkomen dat je bagage gaat schuiven, kun je ook een stayholder aanschaffen. Daarmee zorg je dat alle losse accessoires op hun plek blijven liggen. Zorg ook dat je regelmatig de kofferbak stofzuigt. Daarmee ziet je auto er altijd opgeruimd uit. Je kunt ook een hoes aanschaffen ter bescherming van de kofferbak.

Welke accessoires mogen niet ontbreken in de kofferbak?
Voor onderweg is het altijd handig om een aantal accessoires bij je te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld pech krijgen onderweg. Zorg daarom dat je een gevaren driehoek in de kofferbak hebt liggen. Verder is het ook handig als je daar een EHBO-koffer neerlegt. Daarmee kun je altijd eerste hulp bieden bij een noodgeval.

Ziet jouw kofferbak er op en top uit? Zo niet, dan weet je wat je te wachten staat!

 

Have your say