De mooiste auto’s van 2019

Ieder jaar biedt weer nieuwe kansen en dus ook voor auto’s. De nieuwste en blitste auto’s zijn dit jaar alweer geïntroduceerd en iedere auto liefhebber onder ons is weer geïnteresseerd. Wat een pracht en praal er dit jaar weer op de markt is. De auto’s zijn nog luxer, nog groter en nog mooier. Ook jij zou één van deze auto’s kunnen bemachtigen, door middel van shortlease. Zo hoef je niet een gigantisch bedrag in een keer te betalen om in een prachtige auto te rijden. We geven hieronder een kort overzicht van enkele mooie auto’s die dit jaar onze ogen laten blinken.

Audi E-tron
In september kregen we al een glimp te zien van deze prachtige auto en is dan nu eindelijk op de markt. Deze SUV rijdt maar liefst 400 kilometer ver. Dit komt mede door de sterk accu (200 kWh). Het is de allereerste geheel elektrische auto van Audi.

BMW 3 serie Sedan
Voor BMW is er werkelijk een tsunami aan nieuwe modellen, waar de BMW 3 serie Sedan eentje van is. Een leuk extraatje aan deze auto is toch wel de stemherkenning. Je hoeft bij wijze maar te zeggen: ‘Hey BMW’ en hij begint spontaan te rijden!

Citroën C5 Aircross
Dit is tot dusverre de meest comfortabele SUV van Citroën. Dit komt mede door het Citroën Advanced Comfort®-programma. De vering is van de wagen is ten zeerste verbeterd en de stoelen van de SUV zijn erg comfortabel. Zoo beschikt de achterbank over drie individuele uitklapbare stoelen, wat de SUV heel ruim maakt.

Kia Ceed
Ook de Kia introduceert een nieuwe wagen. De Kia Ceed wordt gezien als een kleine SUV, waar nog andere varianten opkomen. Deze Kia wordt geleverd met een smart key. Je hoeft zo niet langer je sleutels uit de broek halen om weg te kunnen rijden. Door een simpele druk op de start/stop-knop om de auto te starten.

Hoe sneller, hoe beter
Dit zijn slechts enkele modellen die je zou kunnen rijden. Ben je nu al onder de indruk en wil je eigenlijk zo snel mogelijk één van deze mooie sportwagens bemachtigen? Dat kan heel gemakkelijk met short lease. Een auto is dan al te leasen vanaf één maand! Mocht je de auto toch voor een langere periode leasen, is dat ook geen probleem aangezien het contract maandelijks opzegbaar is. Indien de auto dan niet helemaal in de smaak valt of je bent simpelweg uitgekeken op de wagen dan is er gelukkig een uitweg. Je zou zo ieder jaar een prachtige nieuwe wagen kunnen rijden!


Have your say