Een speels uiterlijk voor je auto

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je auto in het geheel te laten wrappen. Hierbij zijn de variaties uiteenlopend; je kunt zelfs gaan voor een ware bodypaint voor je auto, helemaal in jouw persoonlijke stijl. Ook stickers fleuren je auto vaak al enorm op en zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

Bedenk goed wat je met het uiterlijk van je auto wilt. Je kunt ook reclame rijden voor bedrijven, waarbij je de bestickering laat bepalen door de opdrachtgever. Houd er altijd rekening mee dat het andere bestuurders af kan leiden. Te opvallende bestickering zal over het algemeen niet worden geaccepteerd.

Standaard apart
Verder zijn er natuurlijk de standaard aparte kleuren en kleurvariaties voor auto’s. Zelfs de meest luxe merken zijn soms voorzien van opvallende kleuren aan de buitenkant, in het interieur of een combinatie van beide. Soms worden er houtsoorten gebruikt voor het dashboard, al dan niet in combinatie met luxe stoelbekleding.

Ben je op zoek naar een speels uiterlijk, een lief klein autootje voor je boodschappen en ruimte voor maximaal twee kinderen achterin? Kies dan voor de Volkswagen Polo Harlekijn. Geen andere auto die er zo kleurrijk uitziet, alsof je zelf met de kwast aan de gang bent gegaan. Vrolijkheid ten top!

Have your say