Ideeën om je interieur te pimpen

Een auto mag er natuurlijk zo mooi mogelijk uitzien. Niet alleen van de buitenkant, zeker ook de binnenkant mag voldoende aandacht krijgen. Je zit toch al snel een tijdje in de auto en dan is het fijn wanneer niet alleen de stoelen comfortabel zitten, maar dat ook het interieur aangenaam genoeg is om naar te kijken.

Er zijn voldoende mogelijkheden om van het interieur in je auto iets moois te maken. Hier volgen een aantal tips die je daarbij kunnen helpen!

Autostoelhoezen

Autostoelhoezen zijn natuurlijk de grootste blikvanger in het interieur van je auto. Het is dan ook een detail wat zeker om aandacht vraagt. Houd bij de aankoop van autostoelhoezen rekening met een aantal zaken. Naast een mooi uiterlijk moeten de hoezen ook sterk zijn aangezien er veel op gezeten wordt. Ook is het verstandig om na te gaan wat je precies moet doen om de autostoelhoezen te onderhouden.

Zorg daarnaast dat de kleur van de autostoelhoezen matchen met de vloermatten, het dashboard en de versnellingsconsole.

Een sportief stuur

Wil jij je auto een sportieve uitstraling geven aan de buiten- en binnenkant? Kies dan voor een sportstuur. Wil je goed grip krijgen op het stuur, dan kun je met Sparco uitstekend uit de voeten. Maar ook OMP-sturen doen het erg goed. Tenslotte hebben deze sturen hun sporen verdiend in de autosport!

Het dashboard

Ook het dashboard mag natuurlijk zeker wat aandacht krijgen. Carbon look stickers zijn bijvoorbeeld een prima manier om je dashboard te pimpen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor dashboardfolie. Deze kun je gemakkelijk zelf op maat knippen. Combineer dit met mooie raamfolie en je auto is weer voorzien van een prachtige uitstraling! De goedkoopste manier is het gebruik van tuning stickers.

Have your say