Tweedehands auto onderdelen een slimme keus!

moter

Het onderhoud van de auto is een kostbare zaak. Bij schade of slijtage kan het dan ook verstandig zijn om niet direct de kapotte onderdelen te vervangen door dure nieuwe onderdelen. het vervangen van kapotte of versleten onderdelen kan immers ook met goede tweedehands onderdelen. Maar waar kun je nu goedkoop onderdelen voor je auto kopen?

Gebruikte auto onderdelen van uitstekende kwaliteit

Op een sloopbedrijf, zoals Venauto.nl,  worden veel onderdelen van goede kwaliteit verkocht. Dat is ook niet zo vreemd. Als een auto ter vernietiging naar de sloop wordt gebracht wil dat niet zeggen dat alle onderdelen kapot of versleten zijn. Soms worden er nagenoeg nieuwe auto’s naar de sloop gebracht die door een ongeluk Total loss zijn verklaard. Maar uiteraard is bij een aanrijding niet alles beschadigd en zullen er nog vele nagenoeg nieuwe onderdelen op de auto zitten die weer hergebruikt kunen worden.En juist die onderdelen kunnen interessant zijn voor u.

Vergelijk de prijs

Vergelijkt u eens de prijzen van nieuwe onderdelen met de prijs van nagenoeg nieuwe gebruikte auto onderdelen. U zult versteld staan van de besparingen die mogelijk zijn bij het vervangen van auto onderdelen. En in de tegenwoordige zware economisch tijden zijn dat soort besparingen lekker meegenomen. En als er dan ook nog eens kwalitatief nagenoeg geen verschil is met nieuwe onderdelen, is de keuze snel gemaakt. Je kunt je euro immers maar één keer uitgeven!

Have your say